Ammatillisen perhekoti Leppälän saamia palautteita

Asiakaslähtöisyys - teette kaiken, että lapsella ja nuorella olisi hyvä olla. Teette töitä koko verkoston kanssa isolla sydämellä ja aidosti välittäen.

Sosiaalityöntekijä

Sydämellinen, lapsesta aidosti välittävä. Sitoutuneet työskentelyyn perheen kanssa. Hyvää yhteistyötä biologisten vanhempien kanssa. Kaunis, rauhallinen miljöö. 

Yhteistyökumppaniyhteisö, sosiaalityö

Perhekoti Leppälässä ammatillisuus ja sydän kohtaavat täydellisesti. Lapsen ja perheen kohtaaminen on kuntouttavaa ja perhekodin kautta lapsi on voinut kotiutua ja huostaanotto päättää. 

Sosiaalityöntekijä

Olen ollut tyytyväinen toimivaan yhteistyöhön ja on ollut ihana nähdä, että olette aidosti lapselle läsnä ja saaneet luotua häneen hyvän suhteen ja suhtaudutte arvostavasti myös lapsen vanhempiin pyrkien yhteistyössä ja kuunnellen löytämään lapsen kannalta parhaat ratkaisut. 

Sosiaalityöntekijä

Aitoa välittämistä lapsen ja perheen hyväksi. Hyvää yhteistyötä lapsen, huoltajien, lapsen tarvitsemien palveluiden ja sosiaaliviranomaisten kanssa. Joustavuus.

Sosiaalityöntekijä

Oon tykännyt siitä, että teille on sijoitettuna sisaruksia eikä sisaruksia oo erotettu toisistaan. Tykkään siitä miten hoidatte yhteistyön vanhemman kanssa ja kunnioitatte kaikkia. Turvallinen paikka, jossa on aina tervetullut olo. Ihana miljöö, jossa paljon tekemistä (vaikka teininä en osannut sitä arvostaa 😊). Kaikkia kivoja retkiä ja matkoja oli. Aina kannustettiin mulle tärkeissä asioissa. Voi pyytää vieläkin apua. Eläimet.

Aikuistunut perhekodissa asunut

Oon tyytyväinen siihen kuinka paljon välititte musta. Oon tajunnut sen vasta nyt näin jälkikäteen.

Perhekodissa asunut

Leppälän perhekoti on turvallinen sekä rento koti lapselle ja nuorelle. Työntekijöille innovatiivisuuden ja perusasioiden äärellä olevien hetkien työpaikka. Yhteistyötaholle, kuten työnohjaajalle kohtaamiset ovat tuoneet molemmin puolin oivalluksia ja uusien havaintojen äärellä pysähtymisen hetkiä. Leppälässä mennään eikä meinata, tehdään ja ollaan läsnä.

Työnohjaaja

Te olette kyllä niin hyväsydämisiä ihmisiä. Aina oli hyvä mieli, kun lähti teiltä kotiin. Ja hyviä muistoja myös eläimistä. 

Äiti